A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
NetRANDI
Netrandi.hu az ingyenes társkereső. Társkeresés,párkeresés, randi, üzenőfal,fórum, chat.

Társkereső regisztrációTárskereső társkeresésTárskeresés kapcsolatTárskereső levelezésTárskeresés adatlapTárskereső fórumTárskereső üzenőfalTárskeresés fotóalbumTárskereső chatTárskereső segítségTárskeresés Top10Társkereső észrevételekTárskereső hirlevél

 
Főoldal
 

Belépés
 
Felhasználó neved:
Jelszavad:

Kattints ide ha elfelejtetted a jelszavadat!
 

Friss kép
Tölts fel te is képet az adatlapodhoz és te is bekerülsz ebbe a táblázatba!
 

2023.09.07.
Laci
Eddig 1 szavazat.

;) ;) ;)

2023.12.01.
Klaudia
Eddig 0 szavazat.

Helló😁

2024.01.25.
Hadd nyaljam mártki Püspökfala
Eddig 0 szavazat.

Annyira éhesnek kell lenned, mint nekem, ha kalandokról van szó. Győződj meg róla, hogy elég idő van a szórakozásra és munkára. A kiegyensúlyozott életmód a kulcs. Ezért szeretném, ha rendezett életed lenne.

 

Látogatók
 

Statisztika
 

 

előző<< [1] [2]

  FÓRUM >> Társkeresés, szerelem, szex >> olcso ételek receptei , kezdö ,és gyakorlott házi asszonyoknak   
#20  Liliom
2014.01.07. 08:31 Jelentem

A felhasználó tiltása

52 éves

Rafinált szelet
személyenként 1 db lapcsányka, tocsni, matutka vagy ki ahogy hívja
1 szelet karaj
gombás, csirkemájas ragu
1 ananász karika
1 szem meggy
reszelt sajt
személyenként lereszelek 2-3 db nyers burgonyát / nagyobbacska legyen /
2 - 3 kanál liszt, pici bors, fokhagyma, hagyma, só, tojás mehet bele egy kis tejföl is, ezt palacsinta sütőben megsütöm.
A karajt szeletekre vágom mind a 2 oldalát megsütöm egy kicsit, majd felöntöm kis vízzel sózom és megpárolom.
elkészítem a gombás ragut: füstölt szalonnát átsütöm, beleteszek egy kis hagymát, borsot, gombát, csirkemájat. mikor kész szépen egymásra rakom.
1 szelet matutka, 1 szelet hús, betakarom raguval, beszórom sajttal
sütőben, vagy mikróban kicsit megsütöm, majd teszek rá 1 ananász karikát és annak közepébe 1 szem meggyet
Jó étvágyat kívánok hozzá! - a családom nagyon szereti. -


Kicsit bizarrnak tűnik :redface: , de biztos finom! ;) :p
´..hiába ég a tűz a szívemben, hóvihar van a lelkemben..´
#19  Luca
2014.01.07. 08:18 Jelentem

A felhasználó tiltása

92 éves
Budapest

Rafinált szelet
személyenként 1 db lapcsányka, tocsni, matutka vagy ki ahogy hívja
1 szelet karaj
gombás, csirkemájas ragu
1 ananász karika
1 szem meggy
reszelt sajt
személyenként lereszelek 2-3 db nyers burgonyát / nagyobbacska legyen /
2 - 3 kanál liszt, pici bors, fokhagyma, hagyma, só, tojás mehet bele egy kis tejföl is, ezt palacsinta sütőben megsütöm.
A karajt szeletekre vágom mind a 2 oldalát megsütöm egy kicsit, majd felöntöm kis vízzel sózom és megpárolom.
elkészítem a gombás ragut: füstölt szalonnát átsütöm, beleteszek egy kis hagymát, borsot, gombát, csirkemájat. mikor kész szépen egymásra rakom.
1 szelet matutka, 1 szelet hús, betakarom raguval, beszórom sajttal
sütőben, vagy mikróban kicsit megsütöm, majd teszek rá 1 ananász karikát és annak közepébe 1 szem meggyet
Jó étvágyat kívánok hozzá! - a családom nagyon szereti. -
megtaláltalak ,te vagy a hunyó hihi
#18  Zoltán
2014.01.06. 22:57 Jelentem

A felhasználó tiltása

63 éves
Kecskemét

FÜSZERES HUSOS NOKEDLI-


NOKEDLI TÉSZTÁHOZ-
1 kg liszt
7 tojás
1 kv só
3 ek- olaj
1dl langyos víz

FÜSZERES HUSHOZ:

50dkg darált hus/sertés - marha/
só , bors
2 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
kevés olaj
majoranna

A nokedli hozzá valoit 1 tálban őssze kavarjuk- csomo mentesre keverjük---kis adag langyos vizzel a tésztát meg lazitjuk- nokedli szaggatoval kiszaggatod . forrásban lévö vizben-- leszüröd .

A hushoz a hagymát össze apritva - kevés olajban meg párolod-rá teszed a füszereket - majd 15 perc párolás után- magas lángon fözöd-míg a viz el nem párolog rola-Ha ez meg van össze kevered a nokedlival. össze piritod---Salátával - savanyusággal tálalod-

JÓ ÉTVÁGYAT



---Ez hány embernek készül? Egy hadsereg jóllakik tőle? :-)
Banga pasi, mint a többi...
#17  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.06. 22:33 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

HA VALAKI TUD JÓ RECEPTET AKKOR ÍRJON IDE
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#16  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.06. 15:39 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

FÜSZERES HUSOS NOKEDLI-


NOKEDLI TÉSZTÁHOZ-
1 kg liszt
7 tojás
1 kv só
3 ek- olaj
1dl langyos víz

FÜSZERES HUSHOZ:

50dkg darált hus/sertés - marha/
só , bors
2 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
kevés olaj
majoranna

A nokedli hozzá valoit 1 tálban őssze kavarjuk- csomo mentesre keverjük---kis adag langyos vizzel a tésztát meg lazitjuk- nokedli szaggatoval kiszaggatod . forrásban lévö vizben-- leszüröd .

A hushoz a hagymát össze apritva - kevés olajban meg párolod-rá teszed a füszereket - majd 15 perc párolás után- magas lángon fözöd-míg a viz el nem párolog rola-Ha ez meg van össze kevered a nokedlival. össze piritod---Salátával - savanyusággal tálalod-

JÓ ÉTVÁGYAT
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#15  Zoltán
2014.01.06. 12:43 Jelentem

A felhasználó tiltása

63 éves
Kecskemét

VAKARCS /roma kenyér/-


4 darabhoz -40 dkg liszt
1 tk só
2. 5 dl viz / esetleg a fele tej /
3 dkg zsir

A hozzávalokbol tésztát gyursz-majd négy lapos lepény formát -formálsz belöle--A tüzhely lapján-mindkét oldalát meg sütöd--



<a href="http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__44554-hogyan-keszul-a-bodak-cigany-kenyer">http://www. gyakorikerdesek. hu/etelek-italok__sutes-fozes__44554-hogyan-keszul-a-bodak-cigany-kenyer</a>
Banga pasi, mint a többi...
#14  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.06. 12:19 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

VAKARCS /roma kenyér/-


4 darabhoz -40 dkg liszt
1 tk só
2. 5 dl viz / esetleg a fele tej /
3 dkg zsir

A hozzávalokbol tésztát gyursz-majd négy lapos lepény formát -formálsz belöle--A tüzhely lapján-mindkét oldalát meg sütöd--
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#13  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.06. 12:14 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

TÖLTÖTT TOJÁSOK-

10 kemény tojás

20 dkg paprikás kolbász- lila hagyma- /kigyo ubi/


A fött tojásokat meg hámozod-és hosszában ketté vágod- A lila hagymát meg tisztitod-karikára vágod--A kolbászt fel karikázod-, s ráteszed a tojás felületére. hagyma karikákkal diszíted- vagy majonézzel---és uborka a diszités-


MÁS-

5- 10 tojás 40 dkg szalámi
aprora vágott petrezselyem-
1 ek tejföl-
csipetnyi só- bors
1 kk ketchup
2 kk szoba hömérsékletü margarin-


A tojásokat meg fözöd-le hütöd -ketté vágod. -A szalámit aprora vagdalod. --sárgáját kíveszed, s össze gyurod a többi hozzá valoval... A masszát hab zsákkal vissza töltöd -a fél tojásokba-Tetejüket az évszaknak - meg felelöen diszíted--
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#12  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.06. 11:54 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

TÖLTÖTT TOJÁSOK-

10 kemény tojás

20 dkg paprikás kolbász- lila hagyma- /kigyo ubi/


A fött tojásokat meg hámozod-és hosszában ketté vágod- A lila hagymát meg tisztitod-karikára vágod--A kolbászt fel karikázod-, s ráteszed a tojás felületére. hagyma karikákkal diszíted- vagy majonézzel---és uborka a diszités-
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#11  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.06. 10:41 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

FOKHAGYMÁS SÜLT

1kg sertés lapocka
7-8 gerezd fokhagyma
2 ek olaj
2 fej hagyma
1. 5 dl fehér bor /többit meg lehet inni utána-közben/
2 leves kocka -
só . bors

A fokhagymás gerezdeket stilaké metéled. éa a hust megspékeled vele-Sóval borssal be dörzsölöd b, és forro olajban körbe sütöd. -A hagymát kockára vágod- hozzá adod , és rövid ideig azt is vele sütöd. -Fel öntöd a borral , és 2 deci vízzel, bele dobod a leves kockát-180 fokos sütöben a levével idönként öntözgetve 80 percig sütöd.


JÓ ÉTVÁGYAT
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#10  joki
2014.01.06. 09:41 Jelentem

A felhasználó tiltása

85 éves
Budapest éa Gyula

Kedves ördög!
csinálj itt egy szakács sorozatot / jó ötleteket írtál /finomak Ügyes vagy ördög özönpuszi . JOKI
´Én kereslek,Te találj meg!´
#9  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.06. 08:52 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

SAJTOS KARAJ

1kg karaj
2 pohár tejföl
25 dkg sajt
liszt - sö
vaj a kikenéshez. -

A karajt fel szeleteled. ki vered- sózod, és lisztbe forgatod. Egy tüz állo tálat kikensz, majd bele terited a karaj szeleteket. Tetejüket ujjnyi vastagon bekened tejföllel-majd rá szorod a sajtot-Közép meleg sütöben szép arany barnára sütöd

JÓ ÉTVÁGYAT
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#8  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.05. 19:09 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

MÉZES MUSTÁROS CSIRKE

HOZZÁ VALO:
70 dkg csirke mell filé
4 dl fözötejszín
1 ek étkezési keményitő
2ek olaj
4-5ek méz
4-5-ek mustár
3 gerezd zuzott fokhagyma
só , bors
csiptnyi bazsalikom.

A hust kisebb csíkokra vágod , és forro olaban fehéredésig sütöd-közben sozod borsozod a zuzott fokhagymát rá szorod.
Amig fő , simára kevered a mézet, mustárt, keményitöt, , és a főző tejszínt. Ha a hus el készült rá öntöd a szoszt-és addig fözöd amig a szosz sürüsödni kezd
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#7  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.05. 18:51 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

VIRSLIS BROKKOLIKRÉM LEVES

HOZZÁ VALO:

1 fej vörös hagyma
1 gerezd fok hagyma
5dkg margarin
10. -12 közepes brokkoli rozsa
3-4-közepes burgonya
fehér bors, só
szerencsen dio

HABARÁSHOZ:
liszt, tejföl, tej

A vörös hagymát, fokhagymát margarinon meg piritod-hozzá adod a brokkolit , és a fel karikázott burgonyát. Füszerezed és fel öntöd annyi vízzel, hogy ellepje. Ha meg fött össze turmixolod, majd be habarod. Bele rakod a karikára vágott virslit, s míg ujra ösze forr, a virsli is meg fő benne. Tálaláskor sajtot reszelsz rá, és piritott kenyér kockákkal szorod meg. nagyon finom-
JÓ ÉTVÁGYAT
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#6  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.05. 18:35 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

ZÖLDBORSO FÖZELÉK
TÜKÖR TOJÁSSAL


HOZZÁ VALOK:

1kg mirelit borso /mivel most tél van/
olaj, liszt
cukor, só /izlés szerint/
tejföl
liszt

A borsot annyi vizben fel teszük , hogy csak épp el lepje., hogy amikor berántjuk ne legyen híg. Meg sozzuk , teszünk bele cukrot izlés szerint. Mikor már majd nem puha a borso , készítünk sürübb rántást--lisztböl. és olajbol-- ha el készült hideg vizet öntünk hozzá, és a borsohoz keverjük. Ha a borso teljesen puha . hozzá keverünk 2-3-ek tejföltés 1 pillanat mulva el zárjuk.
a tükör tojást frissen tálaljuk.

JO ÉTVÁGYAT
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#5  a nevem ADA
2014.01.05. 16:52 Jelentem

A felhasználó tiltása

48 éves

jó,, finomak :) :)
olvasd el a nevem
#4  Tímea
2014.01.05. 16:29 Jelentem

A felhasználó tiltása

38 éves

---
Az vagyok, aki vagyok..
#3  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.05. 12:38 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

MÁTRAI BORZASKA

HOZZÁ VALO:
személyenként 1 nagyobb darab karaj
30 dkg liszt
2 kg burgonya
só bors
tejfül , fok hagyma
2 tojás
tej

A karajt elö készíted- sozod borsozod-A lisztböl félre teszel 2 3 evö kanálnyit a többit ki kevered a tojásokkal, és annyi tejet, hogy sürü, de még folyékony masszát kapjál-Sózos borsozod és bele szelsz1 gerezd fok hagymát-2 3 krumplit meg hámozol, és nokedli szagaton le reszelsz, mehet bele a tésztába. Jol elkevered, a hus szeleteketmeg forgatod a lisztben a masszában és bő foró olajban kisütöd.
A maradék kumplit hámozás után , szintén bő forro olajban meg sütöd.
A kész hust a burgonyával és fok hagymával el kevert tejfölel tálalod.
Izlés szerint a tetejét meg lehet reszelt sajtta hinteni.

JÓ ÉTVÁGYAT!!!
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#2  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.05. 12:18 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

RAKOTT KARFIOL CSIRKEMELLEL


HOZZÁ VALOK

2 tasak gyors rizs
1 közepes kafiol /70-80 dkg/
50 dkg csirke mell filé
3 dkg vaj
4dl tejföl
4-5 gerezd fok hagyma
05 dl olaj
só, bosr, delikát

A rizs étel ízesitövel, őrőlt borssal füszerezett vízben, puhára pároljuk-
A karfiolt rozsákra szedjük, és sós vízben puhára pároljuk, majd le csepegtetjük.
A csirke mell filét aprora vágjuk, majd 1 serpenyöben2-3 perc alatt le píritjuk-Őrölt borssal , sóval delikáttal izrsitjük--majd rá törjük a fok hagymát, és pici olajjal meg locsoljuk,.
Őssze keverjük , pici vízzel fel engedjük, majd fedő alatt puhára pároljuk-Amikor a hus meg puhult, fedöt levéve , meg piritjuk.
1 közepes méretü hőállo tálat ki vajazunk, majd az eló készített alap anyagokat rétegelve bele teszük. A eozsákra szedett karfiolt helyezzük elsöként a tálba, majd a párolt rizs-Ezt követöen böségesen be kenjük tejföllel majd a füszeres csirke mell kockákat helyezzük rá. Ezt a sorrendet még 1x meg ismételjük, majd a tetejét tejföllel zárjuk-Elö melegitett sütöben kb 20 pers alatt van meg-

JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ:
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-
#1  ŐRDŐG FAJZAT-MESTER
2014.01.05. 11:51 Jelentem

A felhasználó tiltása

94 éves

ezt a kis recept forumot azért nyitottam , hogy könnyebben tudjatok meríteni ételek változatos étrendjén.

Fokhagymás burgonya:

A meg tisztitott burgonyát sós vizben meg fözzük, 1 szúrőben , le szúrjük, hagyjuk hülni.. A nagyobb darabokat ketté vágjuk.
A lisztet ősszekeverjük a piros paprikával, és ebben meg forgatjuk a burgonyát.
Egy nagyobb serpenyöben, kevés olajat fórrositunk, bele szorjuk a lisztes burgonyát, amit rázogatva meg píritunk. Az utolso 2 percben reszelt fok hagymát , és aprora vágott petrezselymet szorunk rá.. Alaposan át forgatjuk-, és szükség esetén meg sozunk..

hozzá valok:1 kg kis méretü burgonya
5 ek liszt
1 ek piros paprika
1fej fok hagyma

1 csokor petrezselyem
olaj-
pokol kapujában várlak, lépj be bátran-

előző<< [1] [2]


 
 

 

Legfrissebb

Legutolsó fórumhozzászólás:


szilagyimi
Gyula

Legutolsó üzenetet írta:


Zsolt

Legutolsó csókot küldte:


gazdag zoltán
Kunbaja

Legutolsó puszit küldte:


gazdag zoltán
Kunbaja

Legutolsó virágot küldte:


gazdag zoltán
Kunbaja
 

Netrandi.hu 2002 - 2008
Minden jog fenntartva.
NetRandi Társkereső : Társkeresés - Ismerekedés - Randi - Szerelem - Párkeresés - Flört Könnyedén.
E-mail - Rólunk - Segítség - Hirdetés - Használati feltételek - Adatvédelmi nyilatkozat
Partnerek: www.micropay.hu | www.ingyenweb.hu | www.videok.hu | www.napivicc.hu | www.licit.hu | www.cset.hu | www.pets.hu | www.hirlap.com | www.movar.hu | www.webtar.hu